zondag 30 augustus 2015

MAX&MORE NUDE LOOK REVIEW


Hi beauty's. 

Ben jij opzoek naar een goede Nude oogschaduw pallet? Dan is de MAX&MORE NUDE LOOK pallet misschien wel iets voor jou. Hij kost maar 90 cent, ongelofelijk maar waar. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van dit palletje en daarom heb ik hem gekocht. Op deze manier kan ik testen of prijs daadwerkelijk verschil maakt of niet. 


Wat altijd fijn is om te weten, dit product is niet op dieren getest. Links op de achterkant zie je een kleine How To. Als je de aanwijzigen volgt hoor je een smokey eye look te krijgen.


Ik vind dit niet een echte  ''Nude Look'' Pallete omdat er meer ''velle'' kleuren in zitten dan nudes. Nude palletjes hebben meestal meer matte kleuren en dit palletje heeft maar 1 matte kleur.  Ik zou de naam veranderen van Nude Look naar Fall Look omdat de kleuren mij heel erg doen denken aan herfst.  Met deze acht kleuren zou je veel looks kunnen maken, van everyday naar heel dramatisch. Wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is is een goede matte eyeshadow. Als je een goede matte kleur hebt dan kan je makkelijker mooie looks creĆ«ren omdat je dan een basis hebt en een mooie transition shade. Vaak zijn goedkope palletjes heel shimmery. Dit palletje heeft dus maar een matte oogschaduw, namelijk de tweede kleur. Een hele lichte peachy kleur is dit. 


Zoals je ziet werd het tijdens het swatchen een rommeltje. De oogschaduw is zacht en heeel poederig. Daarom breekt hij snel af, je ziet dit effect vooral bij de koper kleur. Erg jammer maar ook wel verwacht. Ik heb alle kleuren twee keer geswatched om de pigmentatie zo goed mogelijk te weergeven. De drie lichte kleuren zijn na twee keer erover heen gaan nog steeds niet heel goed zichtbaar. Van de derde, champagne kleur komt bijna geen kleur af. De matte, peachy kleur die is na een beetje wrijven al weg. De rest is wat meer gepigmenteerd maar ook heel poederig. Wanneer je de oogschaduw opdoet breekt hij een beetje af en valt hij op je onder oog. De kleur is op de ogen minder gepigmenteerd en de kleur vervaagd na een tijdje Het spiegeltje vind ik wel fijn, vooral voor je wenkbrauwen is hij best handig maar voor oogschaduw net iets te klein. Al met al deze MAX&MORE NUDE LOOK pallet is geen aanrader. Ook al kost hij maar 90 cent, er zijn zoveel palletjes van 4-8 euro (essence, catrice) die wel echt goed zijn in vergelijking met prijs. Dus bewaar je 90 cent voor iets anders zou ik zeggen. Hieronder nog een foto die ik had gemaakt met een oogschaduw combo uit dit palletje.xxx
Lilussh 

6 opmerkingen: