donderdag 14 januari 2016

LANCÔME 45 EURO BLUSH? WORTH IT?


Hallo Beauties, 
Ik ben vandaag terug met een in dept review van dit prachtige product van Lancome. Lancome is een van mijn favoriete cosmetica merken. Waarom? Omdat de nadruk ligt op natural beauty, and I am all for it. De Blush Subtile is een longlasting powder blush. Ik ga de feitjes en fabels op een rijtje zetten om te kijken of deze blush zijn 45 euro waard is! OOPS. 

Wat beweert de Blush Subtile te doen?
 ~ Een natuurlijke kleur geven die je kan opbouwen tot je de intensiteit hebt die je wilt.
~ Kleur blijft op de wangen en vervaagt niet door de dag heen 
041 FIGUE ESPIÈGLE

Ik heb dit product nu al twee weekjes uitgetest en hij ziet er daarom niet helemaal nieuw uit.
De verpakking is typisch Lancome, simpel en chique zonder onnodige toevoegingen. Wat mij als eerste opviel was de super grote spiegel. Dit is echt een spiegel waar je iets aan hebt. De verpaking voelt luxurious aan, dus wat zwaarder en niet heel plastic-y. Ook zit er een klein kwasje bij die de meeste van ons nooit gebruiken, however... Dit is een hele fijne, zachte kwast. Ideaal voor blush en highlight wanneer je onderweg bent.  De poeder heeft een subtiele geur, een beetje fris (zeepachtig) maar niet storend. Hij ziet en voelt er fancy en high end uit. 


Het product zelf voelt ook erg zacht aan op het gezicht. De poeder is fijn gemalen en bevat nylon micropoeders ( mica en siliconen polymeren ) die ervoor zorgen dat de blush heel de dag op blijft en zacht aanvoelt. Ik moet toegeven dat hij ook inderdaad all day blijft zitten. Wanneer ik mijn make-up aan het einde v/d dag afdoe komt er zoveel blush van mijn gezicht af en elke keer verbaas ik me hierover want blush is iets wat meestal snel vervaagt (bij mij). Als je hem aanbregt ziet het er natuurlijk uit. Dus geen strepen en hij mengt mooi met mijn eigen kleur. Het resultaat is natuurlijk en zoals de naam al zegt, subtile. 

Alle pro's op een rijtje-
~ 0.21 OZ/ 6 gram dus je krijgt veel product.
~ Mooie spiegel waar je daadwerkelijk iets aan hebt.
~ Je krijgt er een hele fijne kwast bij.
~ Hij voelt zijdezacht aan.
~ Blijft heel de dag zitten.
~ Ziet er natuurlijk uit.

De twee negatieve punten zijn de prijs (45) en er zijn in Nederland maar 8 kleuren verkrijgbaar..
Wil je deze blush bestellen? Ik raad aan om het eerst te swatchen in de winkels omdat blushes vaak lastig zijn om online te kopen, de kleuren op websites komen vaak niet goed overeen met de echte kleur en dit geld ook voor dit product.
De Bijenkorf
Douglas
ICI Paris

Ik hoop dat deze review iemand heeft kunnen helpen, zijn er vragen? Feel free to ask
xxx




10 opmerkingen:

  1. Prijzig maar wel echt een heeeeeeele mooie blush zeg! Perfecte kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kleur zeg! Hij kost inderdaad wel aardig wat, maar ik zou hem best willen proberen. Alleen zou ik dan waarschijnlijk wel wachten tot er weer een keer korting bij de Douglas of Ici Paris is :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De nadruk op natural beauty daar ben ik ook fan van. Ik vind de kleur heel erg mooi. Super fijn dat het de hele dag blijft zitten en natuurlijke tint geeft. Al is hij niet goedkoop oogt hij wel zeker luxe.( al heb je hem al gebruikt) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja had hem vandaag ook heel de dag op tijdens het werk en hij blijft zo goed opzitten.

      Verwijderen
  4. Veel pro's eh... :-) Ik vind de kleur echt wel heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind hem heel mooi, maar toch iets te duur

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is prachtig, en wat een chique verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen