dinsdag 1 september 2015

TREND ALERT: THE 70'S ARE BACK

From left to right: Joie, ZImmermann, Karen Walker, J.Crew and Sea

Yes ladies the 70's are back. Telkens wanneer ik de Zara binnenloop krijg ik een flashback. Niet naar de jaren 70, aangezien ik niet heb geleefd in die tijd. Maar een major flashback naar de That's '70s Show.. Wijde pijpen, A-line rokjes, suede en denim zijn nu niet weg te denken. Vandaag liep ik Urban Outfitter binnen en ik dacht meteen hier moet ik iets over schrijven. 

In de jaren 70 waren er veel verschillende type stijlen, bohemien, hippie en rocker om er een paar te noemen. Bij elke stijl komen verschillende kledingstukken en kleuren kijken. De truck is om niet alles te kopiëren wat heel trendy en 70's is. Dus niet en platform schoenen en een A-lijn spijkerrok en ook een suede bruine jas maar een stuk dat goed aansluit bij jou stijl. Hieronder deel ik een paar van mijn favoriete 70's kledingstukken en links naar verschillende webshops. 
Afbeelding 1 van SUÈDE ROK van Zara
Afbeelding 2 van SUÈDE ROK van Zara
   
Forever 21 25Forever 21 28Zara 29,95Wat vind jij van de 70's trend?


xxx
Lilussh 

15 opmerkingen:

 1. Love it! Ik wil zo'n jumpsuit met wijde pijpen. Gewoon om te hebben en kijken of ik de moed heb om het daadwerkelijk te dragen....x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een leuke trend, maar ik zou er inderdaad echt alleen die dingen uit kiezen die ik leuk vind bij mijzelf en niet meteen alles dat 70s is gaan dragen, want niet alles vind ik bij mij passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love those black heels! Ook denim vind ik superleuk, alleen zou ik broeken met wijde pijpen niet zo snel dragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou ook geen wijde pijpen dragen ookal vind ik het heel mooi bij anderen.

   Verwijderen
 4. Wat leuk om te zien! Sommige dingen van de 70's trend vind ik leuk. maar broeken met wijde pijpen vind ik niet mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook geen broeken dragen met wijde pijpen maar vind het altijd leuk om te zien bij anderen.

   Verwijderen
 5. Dat zijn inderdaad letterlijke kledingstukken die Donna of Jackie zouden dragen! Niet verkeerd, alles maakt wel weer zijn comeback en het was deels te verwachten dat de rest zou volgen na de hoge broeken met wijde pijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een paar jaar geleden zag je het ook weer terug komen en nu ook weer. vind het wel grappig maar veel zou ik zelf niet dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een leuke trend :) Want er worden lekker veel warme kleuren gebruikt en in de herfst en winter houdt ik daar van :) Ik denk wel dat ik de wijde pijpen nog even laat, ik vind het wel tof maar meer voor volwassenen. En de hakken vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen